Groupage Italië

Bij Van de Kamp bent u aan het juiste adres voor groupage transport van en naar Italië. Veel mensen vragen zich af wat groupage transport nu precies inhoudt. Bij groupage worden verschillende ladingen samengevoegd in één vrachtwagen. Dit betekent dat wij onze laadruimtes efficiënt inrichten voor een optimale beladingsgraad. Bij Van de Kamp zorgen we ervoor dat de groupage richting Italië veilig, correct en natuurlijk op tijd wordt geleverd. Of het nu gaat om een doos, een pallet of volle vrachtauto, wij vertrekken dagelijks!

 

Groupage transport bij van de Kamp

Van de Kamp verzorgt groupage van en naar Italië. Onze chauffeurs beschikken over de beste vakkennis op het gebied van stukgoed en groupage én spreken verschillende talen. Dat komt erg goed van pas wanneer je door heel Europa stukgoed en groupage transporteert! Uw zendingen worden vooraf aangemeld bij de ontvanger en zonder depots just in time afgeleverd. Van de Kamp helpt graag bij het vinden van de beste transport- en verpakkingsoplossingen. Dus bent u op zoek naar internationaal stukgoedvervoer of groupage? Van de Kamp verzorgt het!

Kennis en vakmanschap

Bij Van de Kamp staan we voor vakmanschap. Wij vinden goede zorg en kwaliteit bij transport van groot belang, dus ook bij groupage Italië. Van de Kamp bouwt al 90 jaar lang ervaring op en dat willen we vooral blijven doen! Deze enorme hoeveelheid kennis geven wij door aan onze medewerkers. Wat uw transportvraag ook is, Van de Kamp helpt u vakkundig verder!

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van groupage Italië? Vul het contactformulier in of bel direct naar: 0487-750307.

Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk onze privacy verklaring.