Wereldwijd transport is cruciaal voor ondernemingen die internationaal opereren. Met global forwarding garanderen we een efficiënte, veilige en kosteneffectieve wereldwijde levering van je goederen. Van de Kamp voldoet aan al jouw logistieke behoeften. Zo bieden we één centraal aanspreekpunt, deskundige begeleiding en zorgeloos transport via onze partners. Bij ons staat service altijd voorop.

Expert in global forwarding

Naast transportexpertise is diepgaande kennis van geografie, lokale omstandigheden en regelgeving van diverse landen essentieel. Wij zijn trots op ons wereldwijde netwerk van professionals in weg-, spoor-, zee- en luchttransport. Om een op maat gemaakte logistieke oplossing te bieden, gebruiken we naast onze bestaande logistieke mogelijkheden, ons betrouwbare netwerk van specialisten.

Global Forwarding

Transportmethoden en documentatie

Global forwarding gaat over het selecteren van de beste transportmethoden zoals schepen, vliegtuigen, vrachtwagens en treinen. Als schakel tussen jouw bedrijf en het transport, zorgen we niet alleen voor het veilige vervoer van jouw goederen, maar ook dat alle bijbehorende documentatie in orde is. We zorgen voor de juiste papieren bij de douane en dat eventuele invoerrechten en belastingen betaald worden.

Risicobeheer en routeoptimalisatie

Risicobeheer en route-optimalisatie

We nemen maatregelen om risico’s zoals vertraging of schade te beperken en zorgen ervoor dat we altijd voldoen aan de regels van de internationale handel. We kiezen niet zomaar een route; we selecteren de beste en meest kosteneffectieve route voor elke zending. Het is daarnaast belangrijk om te weten waar je goederen zijn. Daarom geven we je de mogelijkheid om jouw zendingen in realtime te volgen. Zo weet je altijd hoe het met de verzending staat. 

Warehousing

 

Na aankomst of voor verzending, heb je de keuze om je goederen op te slaan in onze moderne magazijnen of in één van de magazijnen van onze partners. Onze magazijnen zijn uitgerust met beveiligingssystemen die ervoor zorgen dat jouw goederen veilig zijn. Dankzij opslag in magazijnen kun je zelf besluiten wanneer je wilt dat jouw goederen verder worden vervoerd. Hierdoor heb je meer controle over je leveringstijden. We hebben magazijnen en distributiecentra in meerdere landen, zodat de goederen snel en op de juiste manier aankomen.

De juiste partner voor wereldwijd transport

Van de Kamp ontzorgt je volledig in het wereldwijde transport. Met onze kennis van internationale transportregelgeving en procedures, garanderen we een veilige en stipte levering van je producten en voorkomen we onvoorziene kosten. Als jouw betrouwbare schakel in het transportproces zorgen wij voor een vlekkeloze doorvoer. Laat je goederenverzending met een gerust hart aan Van de Kamp over.