Klantcases

Klantcase - SDB Vitrinebouw

Vraag mensen in je omgeving wat de term “komt goed” zoal betekent en je zult horen dat het hoogst waarschijnlijk is dat het goed komt, dat de factor geluk een rol zal spelen of dat het niet zo nauw komt.


“Maar niet bij Van de Kamp, aldus Colinde van de Vliet, mede-eigenaar en onder andere verantwoordelijk voor de logistiek bij SDB Vitrinebouw in Rosmalen.

Klantcase - Het Anker

“De quote “waarom moeilijk doen als het samen kan” is dan wel niet door de voorouders van onze bedrijven bedacht, maar de samenwerking met Van de Kamp staat nog steeds. Deze samenwerking bestaat inmiddels zelfs al ruim 40 jaar. Sterker nog, de samenwerking is hechter dan ooit”, aldus Ron Gubbels.

Klantcase - Lande Group

“We hebben onze gezamenlijke kennis en ervaring samen uitgewisseld en daar ontstond uiteindelijk een heel nieuw idee uit. Alles wat nu gereedkomt in onze fabrieken wordt door van de Kamp enkele keren per dag bij ons in Schijndel en Lanaken (B) opgehaald. Onze productieseries zijn daardoor groter en de ombouwtijd-verliezen zijn sterk gereduceerd”, aldus Reinier van der Lande.

Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk onze privacy verklaring.