Klantcases

Klantcase - Polipol

Bij Van de Kamp geloven we sterk in het belang van mensen en meubelen. Deze waarden vormen de kern van ons bedrijf én staan centraal in onze samenwerking met Polipol, een vooraanstaande producent van hoogwaardige beklede meubelen in Europa.

Klantcase - Het Anker

“De quote “waarom moeilijk doen als het samen kan” is dan wel niet door de voorouders van onze bedrijven bedacht, maar de samenwerking met Van de Kamp staat nog steeds. Deze samenwerking bestaat inmiddels zelfs al ruim 40 jaar. Sterker nog, de samenwerking is hechter dan ooit”, aldus Ron Gubbels.

Klantcase - Steel & Stockings

Eind vorig jaar was het tijd om onze logistiek eens te herzien. We organiseerde een gesprek met Joep van de Kamp en legden ons probleem aan hem voor. Joep stak met een aantal collega’s de koppen bij elkaar om voor ons een nieuw logistiek concept uit te werken,” vertelt Lianne Smits.

Klantcase - EuroParcs Living

“En toch lukt het iedere keer weer met Van de Kamp”, vertelt Teun Vleeming van EuroParcs Living. Teun is inkoopmanager bij EuroParcs Living en zorgt voor de complete wooninrichtingen voor de vakantieparken. EuroParcs bezit 48 vakantieparken in Nederland, België, Luxemburg, Oostenrijk en Duitsland. 

Klantcase - SDB Vitrinebouw

Vraag mensen in je omgeving wat de term “komt goed” zoal betekent en je zult horen dat het hoogst waarschijnlijk is dat het goed komt, dat de factor geluk een rol zal spelen of dat het niet zo nauw komt.


“Maar niet bij Van de Kamp, aldus Colinde van de Vliet, mede-eigenaar en onder andere verantwoordelijk voor de logistiek bij SDB Vitrinebouw in Rosmalen.

Klantcase - Lande Group

“We hebben onze gezamenlijke kennis en ervaring samen uitgewisseld en daar ontstond uiteindelijk een heel nieuw idee uit. Alles wat nu gereedkomt in onze fabrieken wordt door van de Kamp enkele keren per dag bij ons in Schijndel en Lanaken (B) opgehaald. Onze productieseries zijn daardoor groter en de ombouwtijd-verliezen zijn sterk gereduceerd”, aldus Reinier van der Lande.