Geconditioneerd Transport

Op zoek naar een partner voor geconditioneerd transport? Veel van onze auto’s zijn uitgerust met koelmotoren met geregistreerde temperatuur controle van -25 °C t/m +25 °C. Zo zorgen wij voor een veilige en efficiënte uitvoering. Van de Kamp waarborgt de kwaliteit waar je recht op hebt! Dit doen we met moderne auto’s, getrainde chauffeurs en herleidbare registratiesystemen.

Geconditioneerd transport door heel Europa

Van de Kamp verzorgt al jaren geconditioneerd transport door heel Europa. Onze chauffeurs spreken verschillende talen en hebben de beste vakkennis op het gebied van geconditioneerd transport. Dat is ideaal wanneer je door heel Europa geconditioneerd transporteert. Onze vrachtwagens vertrekken dagelijks. Op het moment van transport worden de goederen door onze chauffeurs op losvolgorde geladen. Daarnaast kunnen wij ook het in- en uitklaren van je producten door de Nederlandse douane laten verzorgen. Voor geconditioneerd transport binnen Europa ben je bij Van de Kamp aan het juiste adres!

Kennis en vakmanschap

Bij Van de Kamp staat vakmanschap centraal. Goede zorg en kwaliteit zijn onze grootste prioriteit bij het internationaal vervoer van je goederen. Ook bij geconditioneerd transport. We hebben dan ook 90 jaar ervaring opgebouwd! De enorme hoeveelheid kennis die Van de Kamp in die jaren heeft opgedaan geven we door aan onze medewerkers. Welke vorm van koeltransport je ook nodig hebt… Van de Kamp staat voor je klaar! Samen komen we tot de beste transportoplossing.

Heb je nog vragen of wil je weten wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van geconditioneerd transport? Neem contact met ons op of bel direct naar: 0487-750304.