Geconditioneerd Transport Italië

Op zoek naar een partner voor geconditioneerd transport van en naar Italië? Veel van onze auto’s zijn uitgerust met koelmotoren met geregistreerde temperatuur controle van -25 °C t/m +25 °C. Zo zorgen wij voor een veilige en efficiënte uitvoering. Van de Kamp waarborgt de kwaliteit waar u recht op heeft! Dit doen we met moderne auto’s, getrainde chauffeurs en herleidbare registratiesystemen.

Van de Kamp vrachtwagen

Geconditioneerd transport van en naar Italië

Van de Kamp verzorgt al jaren geconditioneerd transport van en naar Italië. Onze chauffeurs spreken verschillende talen en hebben de beste vakkennis op het gebied van geconditioneerd transport. Dat is ideaal wanneer je door heel Europa geconditioneerd transporteert. Onze vrachtwagens vertrekken dagelijks naar Italië. Op het moment van transport worden de goederen door onze chauffeurs op losvolgorde geladen. Daarnaast kunnen wij ook het in- en uitklaren van uw producten door de Nederlandse douane laten verzorgen. Voor geconditioneerd transport van en naar Italië bent u bij Van de Kamp aan het juiste adres!

Kennis en vakmanschap

Bij Van de Kamp staat vakmanschap centraal. Goede zorg en kwaliteit zijn onze grootste prioriteit bij het internationaal vervoer van uw goederen. Ook bij geconditioneerd transport naar Italië. We hebben dan ook 90 jaar ervaring opgebouwd! De enorme hoeveelheid kennis die Van de Kamp in die jaren heeft opgedaan geven we door aan onze medewerkers. Welke vorm van koeltransport u ook nodig heeft… Van de Kamp staat voor u klaar! Samen komen we tot de beste transportoplossing.

Heeft u nog vragen of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van geconditioneerd transport van en naar Italië? Vul het contactformulier in of bel direct naar: 0487-750304.

Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk onze privacy verklaring.