Als meubelfabrikant wil je dat jouw producten veilig, correct en op tijd geleverd worden bij de klant. Kies daarom voor een betrouwbare partner in meubellogistiek en warehousing. Van de Kamp is al 90 jaar specialist in nationaal meubeltransport. We zorgen met goed opgeleide mensen en modern materieel voor maximale leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit voor meubelfabrikanten.

Binnenlands meubeltransport

Met onze kennis, ervaring en persoonlijke benadering spelen wij snel in op al je logistieke vragen en nemen zorgen uit handen. Onze logistieke processen zijn efficiënt en adequaat. Elke werkdag van de week zijn we met een professioneel team onderweg om jou te ondersteunen. Wij lossen elk logistiek probleem op en denken graag met je mee. Daarnaast verzorgen wij de warehousing van meubelen. Wij halen en slaan de meubels veilig op en leveren op het gewenste moment weer uit aan je klant. Ontzorgen is ons vak en dat doen we met passie. Hoe dat in de praktijk gaat? Dat lees je in onze diverse klantcases.

Goed materieel is belangrijk in het veilig transporteren van meubelen. Onze vrachtwagens zijn voorzien van de beste technieken met dubbele laadvloeren voor een optimale beladingsgraad. Daarnaast zijn de trucks voor meubeltransport luchtgeveerd, waardoor alle bestellingen veilig vervoerd worden.

Meubelopslag in geklimatiseerde ruimte

De meubelopslag en warehousing vanuit Van de Kamp vindt plaats in onze magazijnruimte van 9.000 m2 voor op- en overslag van meubelen. De ruimte is geklimatiseerd waardoor je voorraad droog bij ons opgeslagen staat. Het is de ideale oplossing op momenten wanneer je over onvoldoende ruimte beschikt om meubelen op te slaan of dit volledig uit handen wilt geven. Onze chauffeurs, planners en warehousemedewerkers staan voor je klaar om jouw goederen op de juiste manier te vervoeren en/of tijdelijk op te slaan.

Bescherming van je meubelen tijdens transport

De meubelen hebben de beste bescherming nodig tijdens het transport. Wij geven graag advies over het beste verpakkingsontwerp om je meubelen optimaal te beschermen. We vervoeren zowel kleine als grote partijen meubelen, van halffabrikaat tot eindproducten. Ons materieel is dan ook uitgerust voor transport van kwetsbare producten. Een mooi voorbeeld zijn de vitrines van SDB Vitrinebouw, waar je alles over leest in onze klantcase over de samenwerking met SDB Vitrinebouw.

Meubelopslag & warehousing

Hoge service in meubellogistiek

Van de Kamp is al meer dan 90 jaar partner in de zakelijke meubellogistiek. Wij verzorgen het transport en de opslag van meubelen om onze klanten volledig te kunnen ondersteunen in het logistieke proces. Kenmerken van onze service zijn hoge klantgerichtheid, de korte lijnen in contact en transparante communicatie. Wij adviseren graag en jij verdient natuurlijk de beste service!