Op zoek naar een betrouwbare partner voor meubeltransport? Dan bent u bij Van de Kamp aan het juiste adres! Van de Kamp zorgt ervoor dat uw meubelen veilig, correct en op tijd geleverd worden. Onze experts denken graag met u mee voor de best passende transport oplossing. Van de Kamp is al 90 jaar lang specialist in nationaal en internationaal meubeltransport.

Excellent meubeltransport bij
Van de Kamp

Het vervoeren van meubelen is een tijdrovende en zware klus. Wij nemen dit graag voor u uit handen en vervoeren uw producten veilig en op tijd naar uw winkel, showroom of naar uw klanten. We slaan uw meubelen veilig bij ons op om ze daarna precies op tijd uit te leveren op het gewenste adres. Bovendien beschikken onze chauffeurs over de beste vakkennis en spreken verschillende talen. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk als we meubelen distribueren door heel Europa!

Onze vrachtwagens voor het meubeltransport zijn voorzien van de beste technieken met dubbele laadvloeren voor een optimale en meest efficiënte beladingsgraad. Hiernaast zijn onze trucks luchtgeveerd waardoor uw hoogwaardige meubelen veilig en schadevrij vervoerd zullen worden.

meubelopslag en warehousing

Bescherming van uw meubelen tijdens transport

We zijn het met u eens dat uw meubelen de beste bescherming nodig hebben tijdens het meubeltransport. Daarom bieden wij u graag advies over het beste verpakkingsontwerp om zo uw meubelen optimaal te beschermen. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw meubelen, die zijn namelijk bij onze vakmensen in goede handen.

Al vele producenten en detaillisten in de meubelindustrie gingen u voor! We vervoeren meubelen voor zowel kleine als grote klanten van halffabricaten tot eindproducten. Ons materieel is dan ook ingericht op de kwetsbare producten uit deze branche.

Meubeltransport binnen Europa

Tijdens het vervoeren van uw goederen bieden we een Track&Trace code aan. Op deze manier kunt u precies zien waar uw goederen zich bevinden en wanneer ze geleverd worden. Zo blijft u altijd op de hoogte van het transport van uw meubelen.

 

Wilt u uw meubelen vervoeren binnen Europa? Dan kunt u op Van de Kamp rekenen! Onze experts verzorgen meubeltransport van en naar meerdere Europese landen. Wij zorgen ervoor dat uw meubelen in goede staat op de juiste locatie in Europa geleverd worden.

Wij zijn met onze meubeltransporten actief in de landen:

België – Denemarken – Duitsland – Groot Brittannië – Finland – Frankrijk – Italië – Luxemburg – Nederland – Noorwegen – Oostenrijk – Spanje – Zweden – Zwitserland

Kennis en vakmanschap

Door de jaren heen hebben we veel kennis opgedaan op het gebied van meubeldistributie. We beschikken over een modern wagenpark met 45 vrachtauto’s die voldoen aan de Euro 6 norm. Deze vrachtauto’s worden onderhouden in onze eigen moderne werkplaats die voorzien is van alle benodigde gereedschappen en installaties.

 

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van meubeltransport? Vul een contactformulier in of bel direct naar: 0487-750307.

Projectmeubelen

Bij Van de Kamp kunt u ook terecht voor het transporteren van projectmeubelen. Wij willen u graag ontzorgen over de expeditie zodat u zich volledig kunt focussen op uw bedrijf.

 

Naast transporteren van projectmeubelen verzorgen wij ook meubelopslag. Wij begrijpen namelijk dat niet iedereen altijd genoeg plek heeft om zijn of haar goederen op te slaan. Uw kwetsbare meubelen staan altijd veilig in onze geklimatiseerde ruimte. Daarnaast leveren wij ze natuurlijk precies op tijd volgens opdracht uit. Wij vinden het ook hierbij belangrijk om u geheel te ontzorgen en uw meubelen zijn bij ons in goede handen! Heeft u eventuele vragen of opmerkingen dan denken onze specialisten graag met u mee om onze dienst zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk onze privacy verklaring.