Op zoek naar een betrouwbare partner voor meubeltransport? Dan ben je bij Van de Kamp aan het juiste adres! Van de Kamp zorgt ervoor dat jouw meubelen veilig, correct en op tijd geleverd worden. Onze experts denken graag met je mee voor de best passende transport oplossing. Van de Kamp is al 90 jaar lang specialist in nationaal en internationaal meubeltransport.

Excellent meubeltransport bij
Van de Kamp

Het vervoeren van meubelen is een tijdrovende en zware klus. Wij nemen dit graag voor je uit handen en vervoeren jouw producten veilig en op tijd naar je winkel, showroom of naar je klanten. We slaan je meubelen veilig bij ons op om ze daarna precies op tijd uit te leveren op het gewenste adres. Bovendien beschikken onze chauffeurs over de beste vakkennis en spreken verschillende talen. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk als we meubelen distribueren door heel Europa!

Onze vrachtwagens voor het meubeltransport zijn voorzien van de beste technieken met dubbele laadvloeren voor een optimale en meest efficiënte beladingsgraad. Hiernaast zijn onze trucks luchtgeveerd waardoor je hoogwaardige meubelen veilig en schadevrij vervoerd zullen worden.

Klantfoto van Het Anker

Bescherming van je meubelen tijdens transport

We zijn het met je eens dat je meubelen de beste bescherming nodig hebben tijdens het meubeltransport. Daarom bieden wij je graag advies over het beste verpakkingsontwerp om zo je meubelen optimaal te beschermen. Je hoeft je geen zorgen te maken over je meubelen, die zijn namelijk bij onze vakmensen in goede handen.

Al vele producenten en detaillisten in de meubelindustrie gingen je voor! We vervoeren meubelen voor zowel kleine als grote klanten van halffabricaten tot eindproducten. Ons materieel is dan ook ingericht op de kwetsbare producten uit deze branche.

Meubeltransport binnen Europa

Tijdens het vervoeren van jouw goederen bieden we een Track&Trace code aan. Op deze manier kun je precies zien waar je goederen zich bevinden en wanneer ze geleverd worden. Zo blijf je altijd op de hoogte van het transport van je meubelen.

Wil je jouw meubelen vervoeren binnen Europa? Dan kun je op Van de Kamp rekenen! Onze experts verzorgen meubeltransport van en naar meerdere Europese landen. Wij zorgen ervoor dat je meubelen in goede staat op de juiste locatie in Europa geleverd worden.

Wij zijn met onze meubeltransporten actief in de landen:

België – Denemarken – Duitsland – Groot Brittannië – Finland – Frankrijk – Italië – Luxemburg – Nederland – Noorwegen – Oostenrijk – Spanje – Zweden – Zwitserland

Kennis en vakmanschap

Door de jaren heen hebben we veel kennis opgedaan op het gebied van meubeldistributie. We beschikken over een modern wagenpark met 45 vrachtauto’s die voldoen aan de Euro 6 norm. Deze vrachtauto’s worden onderhouden in onze eigen moderne werkplaats die voorzien is van alle benodigde gereedschappen en installaties.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van meubeltransport? Neem contact met ons op of bel direct naar: 0487-750307.

Projectmeubelen

Bij Van de Kamp kun je ook terecht voor het transporteren van projectmeubelen. Wij willen je graag ontzorgen over de expeditie zodat jij je volledig kunt focussen op jouw bedrijf.

Naast transporteren van projectmeubelen verzorgen wij ook meubelopslag. Wij begrijpen namelijk dat niet iedereen altijd genoeg plek heeft om zijn of haar goederen op te slaan. Je kwetsbare meubelen staan altijd veilig in onze geklimatiseerde ruimte. Daarnaast leveren wij ze natuurlijk precies op tijd volgens opdracht uit. Wij vinden het ook hierbij belangrijk om je geheel te ontzorgen en je meubelen zijn bij ons in goede handen! Heb je eventuele vragen of opmerkingen dan denken onze specialisten graag met je mee om onze dienst zo prettig mogelijk te laten verlopen.