Bij Van de Kamp ben je aan het juiste adres voor stukgoed- en groupage transport. Wij zorgen ervoor dat jouw zendingen van en richting het buitenland veilig en op tijd worden afgeleverd. Of het nu gaat om een kleine doos, een pallet of volle vrachtauto, wij vertrekken dagelijks voor jou mét een track & trace code! Op deze manier heb je altijd zicht op de status van jouw zending.

Wat is stukgoed & groupage transport?

Veel mensen vragen zich af wat stukgoed- of groupage transport nu precies inhoudt. Stukgoed vervoer houdt in dat we goederen vervoeren waarvan de hoeveelheid per stuk gaat en niet op maat. Bij groupage worden verschillende ladingen samengevoegd in één vrachtwagen. Dit betekent dat wij onze laadruimtes efficiënt inrichten voor een optimale beladingsgraad. Dit transport verzorgen wij uitsluitend voor zakelijke partners.

Transport binnen geheel Europa

Dagelijks verzorgen wij transport binnen geheel Europa. Dat is onze specialiteit. Denk bijvoorbeeld aan Italië, Duitsland, Oostenrijk, België, Luxemburg en Zwitserland. Natuurlijk willen wij transport zo efficiënt mogelijk laten verlopen, en daarom vindt er tijdens de route ook transport op tussenliggende locaties plaats. Ben je op zoek naar een transportpartner binnen Europa? Wij staan voor je klaar!

Werkwijze en ondersteuning bij Van de Kamp

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk bij Van de Kamp en daarom krijg je bij het eerste belletje direct een planner aan de telefoon. Zo krijg je meteen inzicht in de gang van zaken en worden heldere afspraken gemaakt.

Onze chauffeurs beschikken uiteraard over grote vakkennis. Ze hebben kennis op het gebied van stukgoed- en groupage en spreken meerdere talen. Wanneer de chauffeurs door heel Europa reizen komt dit natuurlijk van pas! Maar hoe gaat zo’n transportreis van begin tot eind?

Export:

Jouw zending wordt door ons bij jou opgehaald. We slaan je goederen tijdelijk op in ons verwarmde en droge magazijn (9000 m2) in Druten. Daarna groeperen we en vertrekken naar de aangegeven bestemmingen in het buitenland en leveren jouw zending conform de afspraken af.

Import:

Conform je instructies halen we jouw import goederen op het juiste adres in het buitenland af en vervoeren ze terug naar Nederland. Deze importzendingen worden bij aankomst in Druten gegroepeerd en exact volgens de afspraken op de juiste adressen in Nederland afgeleverd.

Samenwerken met Van de Kamp

Van de Kamp staat voor kwaliteit, flexibiliteit en vakmanschap. We beoefenen ons vak inmiddels meer dan 90 jaar en we blijven ons door ontwikkelen. Graag luisteren we naar je transportuitdagingen. We helpen je altijd goed verder. Daar kun je van op aan.

Heb je vragen op het gebied van stukgoed- of groupage transport naar Italië of andere Europese landen? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op of bel direct naar: 0487-750307.

Join The Family