Van de Kamp Internationaal Transport is inmiddels meer dan 90 jaar specialist in meubeltransport. Uw kwetsbare meubelen zijn bij onze vakmensen in goede handen. Desgewenst adviseren we u ook voor het beste verpakkingsontwerp. We brengen de producten veilig en op tijd naar uw winkel, showroom of naar uw klanten. Ook slaan we uw meubelen veilig bij ons op om ze daarna precies op tijd en volgens uw opdracht uit te leveren.

 • Möbeleinlagerung & Lagerhaltung

  Sind Sie auf der Suche nach einem zuverlässigen und professionellen Partner für die Möbeleinlagerung und Lagerhaltung? Dann stehen wir für Sie bereit! Neben nationalen und internationalen Transporten konzentrieren wir uns auch auf Möbel-Lagerhaltung. Van de Kamp ist schon seit 90 Jahren ein Experte in der Möbelindustrie und darauf sind wir sehr stolz.

   

  Warum sollten Sie Ihre Möbel bei Van de Kamp einlagern?

  Nicht jeder hat genügend Platz, um seine Waren selbst zu lagern. Darum bieten wir neben dem Transport auch die Möbeleinlagerung und die Möbel-Lagerhaltung an. Wir stellen vielen Kunden und mehreren Einkaufsgruppen Lagerraum für Möbeleinlagerung und Lagerhaltung zur Verfügung. Um all diese Kunden bedienen zu können, verfügt Van de Kamp über eine Lagerflä-che von 9000m2 für die Lagerung und den Umschlag Ihrer Möbel. Ihre empfindlichen Möbel sind in unserem klimatisierten Lager jederzeit sicher. Benötigen Sie einen Platz zum Lagern Ihrer Waren? In unseren Lagerräumen ist immer ein Platz frei, wo Ihre Waren trocken und beheizt stehen können. Natürlich liefern wir sie zudem pünktlich gemäß Ihrem Auftrag aus.

 • Internationaal meubeltransport

  Op zoek naar een betrouwbare partner voor meubeltransport? Dan bent u bij Van de Kamp aan het juiste adres! Van de Kamp zorgt ervoor dat uw meubelen veilig, correct en op tijd geleverd worden. Onze experts denken graag met u mee voor de best passende transport oplossing. Van de Kamp is al 90 jaar lang specialist in nationaal en internationaal meubeltransport.

   

  Excellent meubeltransport bij Van de Kamp

  Het vervoeren van meubelen is een tijdrovende en zware klus. Wij nemen dit graag voor u uit handen en vervoeren uw producten veilig en op tijd naar uw winkel, showroom of naar uw klanten. We slaan uw meubelen veilig bij ons op om ze daarna precies op tijd uit te leveren op het gewenste adres. Bovendien beschikken onze chauffeurs over de beste vakkennis en spreken verschillende talen. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk als we meubelen distribueren door heel Europa!

  Onze vrachtwagens voor het meubeltransport zijn voorzien van de beste technieken met dubbele laadvloeren voor een optimale en meest efficiënte beladingsgraad. Hiernaast zijn onze trucks luchtgeveerd waardoor uw hoogwaardige meubelen veilig en schadevrij vervoerd zullen worden.

 • Walking Floor

  Walking Floor

  Ook biedt van de Kamp walking floor transport aan voor het transport van losgestorte goederen. Er zijn speciale vrachtwagens die zijn geprepareerd voor het vervoer van los gestorte goederen. Dit transport is zowel nationaal als internationaal mogelijk bij van de Kamp. Onze vakkundige medewerkers zullen uw lading op de meest betrouwbare en veilige manier vervoeren.

   

  Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van walking floor? Vul het contactformulier in of bel direct naar: 0487-750307.

 • Meubelopslag & warehousing

  Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor meubelopslag en warehousing? Dan staan wij graag voor u klaar! Naast nationaal en internationaal transport leggen wij ons ook toe op meubelwarehousing. Van de Kamp is al 90 jaar expert in de meubelindustrie en daar zijn wij enorm trots op!

   

  Waarom meubelopslag bij Van de Kamp?

  Niet iedereen heeft altijd genoeg plek om zijn goederen op te slaan. Daarom bieden wij naast transport ook meubelopslag en meubelwarehousing aan. Wij verzorgen voor veel klanten en meerdere inkoopgroepen de warehousing en meubelopslag. Om al deze klanten van dienst te zijn beschikken wij bij Van de Kamp over een magazijnruimte van 9.000 m2 voor op- en overslag van uw meubelen. Uw kwetsbare meubelen staan altijd veilig in onze geklimatiseerde ruimte. Heeft u een plek nodig om uw goederen op te slaan? Bij ons in de opslagruimte is er altijd wel een plek voor uw goederen en staan ze altijd droog en verwarmd. Daarnaast leveren wij ze natuurlijk precies op tijd volgens opdracht uit.

 • Motoren transport

  Motoren transport

   

  We beschikken over een speciaal geprepareerde vrachtauto voor het vervoeren van motoren. We vervoeren “naked” dat wil zeggen, niet in kratten of boxen maar in klemmen. Dit bespaart los- en laadtijd en uw motorfiets of motor is goed gezekerd.

   

  We laden ook op een belasthefbare vloer, zodat we 2 lagen kunnen laden en daarmee 36 motoren kunnen laden. Goed om te weten voor motorclubs die vakanties houden in bijvoorbeeld  Italië of Spanje.

   

  We helpen u graag met de overtocht van uw kostbare bezit. Stuur gerust een bericht over wat de mogelijkheden zijn of bel direct naar: 0487-750307.

  .

 • Geconditioneerd Transport

  Geconditioneerd Transport Italië

  Op zoek naar een partner voor geconditioneerd transport van en naar Italië? Veel van onze auto’s zijn uitgerust met koelmotoren met geregistreerde temperatuur controle van -25 C t/m +25 °C. Zo zorgen wij voor een veilige en efficiënte uitvoering. Van de Kamp waarborgt de kwaliteit waar u recht op heeft! Dit doen we met moderne auto’s, getrainde chauffeurs en herleidbare registratiesystemen.

 • Stukgoed & Groupage Transport

  Groupage Italië

  Bij Van de Kamp bent u aan het juiste adres voor groupage transport van en naar Italië. Veel mensen vragen zich af wat groupage transport nu precies inhoudt. Bij groupage worden verschillende ladingen samengevoegd in één vrachtwagen. Dit betekent dat wij onze laadruimtes efficiënt inrichten voor een optimale beladingsgraad. Bij Van de Kamp zorgen we ervoor dat de groupage richting Italië veilig, correct en natuurlijk op tijd wordt geleverd. Of het nu gaat om een doos, een pallet of volle vrachtauto, wij vertrekken dagelijks!

   

Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk onze privacy verklaring.