Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor meubelopslag en warehousing? Dan staan wij graag voor u klaar! Naast nationaal en internationaal transport leggen wij ons ook toe op meubelwarehousing. Van de Kamp is al 90 jaar expert in de meubelindustrie en daar zijn wij enorm trots op!

 

Waarom meubelopslag bij Van de Kamp?

Niet iedereen heeft altijd genoeg plek om zijn goederen op te slaan. Daarom bieden wij naast transport ook meubelopslag en meubelwarehousing aan. Wij verzorgen voor veel klanten en meerdere inkoopgroepen de warehousing en meubelopslag. Om al deze klanten van dienst te zijn beschikken wij bij Van de Kamp over een magazijnruimte van 9.000 m2 voor op- en overslag van uw meubelen. Uw kwetsbare meubelen staan altijd veilig in onze geklimatiseerde ruimte. Heeft u een plek nodig om uw goederen op te slaan? Bij ons in de opslagruimte is er altijd wel een plek voor uw goederen en staan ze altijd droog en verwarmd. Daarnaast leveren wij ze natuurlijk precies op tijd volgens opdracht uit.

Meer dan alleen meubelopslag

Wij verzorgen niet alleen de meubelopslag en warehousing voor u, maar ook de overslag en het orderbeheer van uw goederen. U kunt rekenen op complete ontzorging. Wij beschikken over een opslagruimte van 9.000 m2. Heeft u eventuele vragen of opmerkingen dan denken onze specialisten graag met u mee om onze dienst zo prettig mogelijk te laten verlopen. Uw meubelen zijn in goede handen! Al meer dan 90 jaar zorgen wij voor de best passende transport- en meubelopslag oplossingen.

Kennis & Vakmanschap

Van de Kamp staat voor vakmanschap met de juiste zorg en kwaliteit. Na het wegvallen van de meubelindustrie in Maas en Waal waren wij genoodzaakt om onze vleugels te spreiden. Dit heeft ervoor gezorgd dat we een stabiele partner zijn geworden voor producenten en detaillisten in de hele meubelsector in West-Europa voor meubelopslag en transport. In 90 jaar hebben wij heel wat ervaring opgebouwd en dit willen wij graag uitbouwen. Daarom hebben wij onze ervaring overgebracht op onze huidige chauffeurs, planners en warehousemedewerkers. Wij helpen u vakkundig verder!

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van meubelopslag en warehousing? Vul een contactformulier in of bel direct naar:

0487-750307.

REINIER VAN DER LANDE AAN HET WOORD

“Enkele jaren geleden besprak ik met Joep van de Kamp ons idee om alle transporttaken uit te besteden”

Aan het woord is Reinier van der Lande, Operations Manager bij Lande Group uit Schijndel.

 

“Van de Kamp vervoerde onze producten al sinds jaar en dag naar onze afnemers en we beseften uiteindelijk dat er best wel winst te behalen viel als we gingen nadenken over het gehele concept van productie, opslag, logistiek en transport”.
Van de Kamp is al 90 jaar actief als transporteur van meubelen van gerenommeerde meubelfabrikanten uit Nederland en veel andere landen in West-Europa.
“We hebben onze gezamenlijke kennis en ervaring samen uitgewisseld en daar ontstond uiteindelijk een heel nieuwe idee uit. Alles wat nu gereedkomt in onze fabrieken wordt door van de Kamp enkele keren per dag bij ons in Schijndel en Lanaken (B) opgehaald. Onze productieseries zijn daardoor groter en de ombouwtijd-verliezen zijn sterk gereduceerd”, aldus Reinier van der Lande.

 

“Vanuit hun magazijnen in Druten levert van de Kamp een aantal keren per week uit naar onze eindklanten. Dat levert een grotere flexibiliteit en betrouwbaarheid op. We zijn beiden trots op wat we bereikt hebben en zien dit model als een voorbeeld waartoe een open en hechte samenwerking kan leiden”.
“Ja, beide partijen zijn trots op deze samenwerking”, aldus Reinier van der Lande.

Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk onze privacy verklaring.