Klantcase
SDB Vitrinebouw

"Komt goed"

Vraag mensen in je omgeving wat de term “komt goed” zoal betekent en je zult horen dat het hoogst waarschijnlijk is dat het goed komt, dat de factor geluk een rol zal spelen of dat het niet zo nauw komt.

“Maar niet bij Van de Kamp”, aldus Colinde van de Vliet, mede-eigenaar en onder andere verantwoordelijk voor de logistiek bij SDB Vitrinebouw in Rosmalen.

Colinde vervolgt… “soms vragen we – last minute – wijzigingen in aflevermomenten of afleverplaatsen, en ik heb nog nooit meegemaakt dat de planners en chauffeurs van Van de Kamp het dan niet waarmaakten”.

De case in detail

Vorige week nog…we hadden last minute een wijziging in losadres van de ene stad naar een andere stad in Duitsland. “Okay, komt goed”, was het antwoord van Paul, de planner bij Van de Kamp. En ja hoor, perfect geregeld, en op tijd. Zonder mitsen en maren! En we krijgen elkaar ook direct aan de lijn als we elkaar nodig hebben. Dat is best uniek in de vervoerswereld.

 

“We werken nu ongeveer 30 jaar met elkaar. Onze vitrines zijn kwetsbare producten met veel dunne profielen en veel glas. De chauffeurs van Van de Kamp weten precies hoe ze daar mee om moeten gaan. Ze halen onze vitrines 1 of twee keer per week bij ons in Rosmalen op en leveren deze dan de week erop af bij onze klanten. Dat scheelt ons ruimte die we mooi kunnen gebruiken voor onze productie en bij Van de Kamp staat het veilig.

Hun chauffeurs kennen onze klanten, zijn vriendelijk, stipt en spreken hun talen”, aldus Colinde.

Mede-eigenaar, Eric van de Vliet vult aan, “Voor ons is het ongelooflijk belangrijk dat onze vitrines in perfecte staat bij onze klanten afgeleverd worden. We verkopen en leveren o.a. in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Zweden en Engeland. We geven onze mooie vitrines zonder aarzelen en graag mee aan de chauffeurs van Van de Kamp.

Het vakmanschap van de chauffeurs staat borg voor schadevrije leveringen en daar zijn we enorm blij mee. ‘Nee’ zeggen kennen ze niet in Druten en ze maken gewoon waar wat ze toezeggen. Onze klanten zijn daar heel content mee. In die zin zijn hun chauffeurs het verlengstuk van ons vakmanschap en dus ook het visitekaartje wat onze klanten zien. We betrappen onszelf er soms op dat we de term “komt goed” gebruiken als we het over Van de Kamp hebben.

 

Iedereen weet dat het goed komt met die mannen en vrouwen uit Druten”.

SDB Vitrinebouw heeft meer dan 60 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van vitrines.

Vakmanschap, kwaliteit en snelheid zijn de kenmerken van dit prachtige bedrijf. De vitrines zijn een voorbeeld van een ambachtelijk Nederlands product.

 

Op de website www.sdbvitrine.com vind je alles wat je wilt weten over SDB Vitrinebouw, haar vitrines, prachtige verhalen over objecten in vitrines en projecten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk onze privacy verklaring.